Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Hoger in Google? Meer rendement uit de website?

Met Zoekmachine Optimalisatie (SEO, afkorting van Search Engine Optimization) gaan we pagina’s van de website in Google “omhoog duwen”.

Wat is Zoekmachine Optimalisatie (SEO)?

Met Zoekmachine Optimalisatie (SEO, afkorting van Search Engine Optimization) gaan we pagina’s van de website in Google “omhoog duwen”. Dit doen we door de betreffende pagina’s relevanter/krachtiger te maken. Kort gezegd: We gaan de pagina meer populair maken op het internet! Dit klinkt leuk, maar “populair” word je niet in 1 dag. Hier gaat veel tijd en onderzoek in zitten en kan bij verkeerde uitvoering ook nog eens negatief uitpakken. Welke links zijn relevant? Welke content is er nodig om de pagina meer kracht te geven? Er zijn vele manieren en vragen waar we mee aan de slag kunnen die ieder dan weer een positief of negatief effect kunnen hebben. Vandaar dat goed onderzoek belangrijk is voordat we aan de slag gaan.

Hoe scoort jouw website hoger in Google?

Vraag het ons!

Zoekmachine Optimalisatie (SEO) hoe starten we?

Vooraf is niet te voorspellen bij welke zoekwoorden voor jouw organisatie het hoogste rendement kan worden behaald. Vandaar dat grondig onderzoek en een goede strategie noodzakelijk zijn.

Meer weten? Geen probleem!

Een vrijblijvend gesprek inplannen?

Ja, graag!

Peter staat
voor je klaar!

Mail Peter!

Of bel ons kantoor

070 20 54 321

Wizzonline - Dennis van Swieten - Online Marketeer (SEO specialist)