Wizzonline - Website laten maken

Website laten maken

WordPress of online maatwerk?

Een veilige en moderne online oplossing. Wizzonline zorgt voor een betrouwbare en duurzame website die SEO vriendelijk is opgebouwd.

Een nieuwe website volgens de laatste moderne technieken

De online wereld staat niet stil! Dagelijks zijn er nieuwe en verbeterde oplossingen te vinden. Wij zijn hiervan op de hoogte, dit is immers ons vak! Bij Wizzonline kun je een WordPress oplossingen laten ontwikkelen die helemaal is ingericht volgens deze technieken. Hierdoor ben je in het bezit van een duurzame online oplossing.

Echter is online aanwezigheid tegenwoordig niet meer wat aan de verwachtingen voldoet. Online behoort een actieve bijdrage te leveren aan een organisatie. Een rendabel Point of Sale die zowel veilig als betrouwbaar dient te zijn.

Een betrouwbare, duurzame en veilige oplossing, maar dan ook met een mooi design?

Is dat mogelijk?

Vraag het ons!

Wat past bij jouw organisatie?
Een WordPress website?

WordPress is met een 30% marktaandeel het meestgebruikte Content Management Systeem voor websites wereldwijd. Mits up-to-date gehouden is het een veilig en stabiel systeem met vele mogelijkheden.

Meer over WordPress? Geen probleem!

Hoog scoren in Google én een betrouwbare online oplossing.

Is dat mogelijk?

Vraag het ons!

Een nieuwe website en hoog scoren in zoekmachines als Google

Je wilt uiteraard goed gevonden worden met een nieuwe website. Daarom zijn websites van Wizzonline technisch geoptimaliseerd voor Google vanaf de oplevering. Wij zorgen dat alle content goed kan worden geindexeerd door Google en zo wordt je makkelijker gevonden. Daarnaast bevat WordPress verschillende oplossingen, bijvoorbeeld SEO plugin Yoast, waarmee de vindbaarheid nog verder kan worden verbeterd. Deze oplossingen leveren wij ook standaard bij een nieuwe website.

Een nog hoger rendement uit de website? Met Wizzonline als partner voor Online Marketing is dit mogelijk. Een strategie gericht op wat voor jouw organisatie van toepassing is levert een verhoogde conversie op.

Een vrijblijvend gesprek inplannen?

Ja, graag!

Fabian staat
voor je klaar!

Mail Fabian!

Of bel ons kantoor

070 20 54 321

Wizzonline - Dennis van Swieten - Online Marketeer (SEO specialist)